Gruppeledere

Rune Langård

Gruppeleder Konkurranse Lydighet (LP)

Rune er faglig ansvarlig for denne treningsgruppen. Rune har bred erfaring og er bemyndiget NKK instruktør trinn II Lydighet. Se for øvrig omtale under instruktører

Tlf: 90071246   Mail: lp@hallingdalhundeklubb.no

Eva Trasti

Gruppeleder Miljøtrening

Eva er faglig ansvarlig for denne treningsgruppen. Eva har bred erfaring og er bemyndiget NKK instruktør trinn II Lydighet. Se for øvrig omtale under instruktører

Tlf: 90117009   Mail: miljo@hallingdalhundeklubb.no

Janne Helgestad

Gruppeleder Bruks

Janne og hennes spanske galgo Akela trener bruks. Bruks er absolutt noe for alle raser. Det er kjempegøy å se hvordan de jobber og de kan begynne allerede som valper.

Tlf: 99245042   Mail: bruks@hallingdalhundeklubb.no

Elinor Amalie Rønning

Gruppeleder Smeller

Jeg heter Elinor og er fra Trondheim, men har bodd på Ål i mange år. Er døv og er tegnspråkkonsulent på Ål folkehøyskole og kurssenter for døve.
Mine lidenskaper er hund, fotografering og fjellturer.
Hall er min femte hund og en flott border terrier gutt.
Han er min "første" hund som jeg har fått gjort mye forskjellige ting med, fordi jeg har hatt bedre tilgang på tolk enn tidligere.
Det er ikke mitt mål å konkurrere seriøst, men å ha det moro med Hall.
Var med i uoffisiell Border Terrier blodspor mesterskap 2017 og 2018 på Årnes. Og i år ble Hall Bordermester blodspor 2018!
Vi var også med på Nyttårssmeller og to kveldskonkurranse banesøk og objektsøk hos Drammen Hundesenter.
Ta gjerne kontakt med meg. Jeg har noe ganger med tolk eller så skriver vi på ark / mobil. Smeller er gøy å drive med.

Mail: smeller@hallingdalhundeklubb.no

Ingunn Håverstad

Gruppeleder Rallylydighet

Bor på Gol, men kommer opprinnelig fra Søgne/Kristiansand. Jeg har for tiden to dansk svenske gårdshunder, mor Molly på 7 år og datter Gabrielle (Gabby) på 1,5 år. Molly har trent litt lydighet, smeller og utstilling, men mest rallylydighet og agility. Vi har gått kurs i alle grenene, stilt ut noe og gått noen agility-konkurranser (klasse 1). Forhåpentligvis får vi snart prøvd oss i en rally-konkurranse også. Vi har ikke store ambisjoner, men vil være godt fornøyd med ett par konkurranser i året, slik at vi har litt å trene mot. Det viktigste for oss er å ha gode aktiviteter, som både hund og eier trives med. Vi skal ha det gøy sammen! Og det har vi absolutt funnet i både agility og rallylydighet. Begge sportene er spennende, har masse god variasjon, og gir oss mye glede. Det å trene sammen med andre gir også mye inspirasjon. I tillegg kan vi hjelpe hverandre, støtte og utvikle oss sammen. Rallylydighet er en hundesport som passer for alle raser. Det er svært liten belastning, i forhold til f.eks. agility, men har samtidig masse variasjon og mange morsomme øvelser. Her kan man bare bli med for å ha noe gøy å gjøre med hunden sin, få en litt mer lydig og fokusert hund, eller trene mer målrettet mot f.eks. å konkurrere. Jeg håper flere vil finne veien til treningene våre på Torpomoen, slik at enda flere kan få øynene opp for denne morsomme hundesporten.

Tlf: 47289128   Mail: rally@hallingdalhundeklubb.no

Birgit Rustberggård

Gruppeleder Agility

Birgit har drevet med agility siden 2013, og har deltatt på mange kurs i både agility og handling.
Hun vil ha fokus på å koordinere treningene, og vil fortsette samarbeidet med gruppeleder rally og andre med kompetanse på sporten.

Gruppeleder har ansvar for å ta initiativ til kurs og aktiviteter i samarbeid med styret.

Så kom gjerne med ønsker!

Tlf: 95462060   Mail: ag@hallingdalhundeklubb.no