Gruppeledere

Rune Langård

Gruppeleder Konkurranse Lydighet (LP)

Rune er faglig ansvarlig for denne treningsgruppen. Rune har bred erfaring og er bemyndiget NKK instruktør trinn II Lydighet. Se for øvrig omtale under instruktører

Tlf: 90071246   Mail: lp@hallingdalhundeklubb.no

Eva Trasti

Gruppeleder Miljøtrening

Eva er faglig ansvarlig for denne treningsgruppen. Eva har bred erfaring og er bemyndiget NKK instruktør trinn II Lydighet. Se for øvrig omtale under instruktører

Tlf: 90117009   Mail: miljo@hallingdalhundeklubb.no

Ann Kristin Myhre

Gruppeleder Bruks

Jeg har alltid vært glad i dyr, og jeg var ikke veldig stor før jeg visste at det var hund som tronet øverst på lista. Fikk derfor hund så fort jeg var gammel nok til å bestemme selv, og siden da har jeg hatt tassende poter i huset. Nå har jeg ei staffordshire bull terrier frøken med massevis av krutt, og sammen trener vi bruks, rallylydighet og noe lp. De to første konkurrerer vi også i. Resultatet er ikke det viktigste, det er samarbeidet og det å se hunden mestre og ivre etter å få jobbe som er det beste!

Tlf:    Mail: bruks@hallingdalhundeklubb.no

Elinor Amalie Rønning

Gruppeleder Smeller

Jeg heter Elinor og er fra Trondheim, men har bodd på Ål i mange år. Er døv og er tegnspråkkonsulent på Ål folkehøyskole og kurssenter for døve.
Mine lidenskaper er hund, fotografering og fjellturer.
Hall er min femte hund og en flott border terrier gutt.
Han er min "første" hund som jeg har fått gjort mye forskjellige ting med, fordi jeg har hatt bedre tilgang på tolk enn tidligere.
Det er ikke mitt mål å konkurrere seriøst, men å ha det moro med Hall.
Var med i uoffisiell Border Terrier blodspor mesterskap 2017 og 2018 på Årnes. Og i år ble Hall Bordermester blodspor 2018!
Vi var også med på Nyttårssmeller og to kveldskonkurranse banesøk og objektsøk hos Drammen Hundesenter.
Ta gjerne kontakt med meg. Jeg har noe ganger med tolk eller så skriver vi på ark / mobil. Smeller er gøy å drive med.

Mail: smeller@hallingdalhundeklubb.no

Ingunn Håverstad

Gruppeleder Agility

Bor på Gol, men kommer opprinnelig fra Søgne/Kristiansand. Jeg har for tiden to dansk svenske gårdshunder, mor Molly på 7 år og datter Gabrielle (Gabby) på 1,5 år. Molly har trent litt lydighet, smeller og utstilling, men mest rallylydighet og agility. Vi har gått kurs i alle grenene, stilt ut noe og gått noen agility-konkurranser (klasse 1). Forhåpentligvis får vi snart prøvd oss i en rally-konkurranse også. Vi har ikke store ambisjoner, men vil være godt fornøyd med ett par konkurranser i året, slik at vi har litt å trene mot. Det viktigste for oss er å ha gode aktiviteter, som både hund og eier trives med. Vi skal ha det gøy sammen! Og det har vi absolutt funnet i både agility og rallylydighet. Begge sportene er spennende, har masse god variasjon, og gir oss mye glede. Det å trene sammen med andre gir også mye inspirasjon. I tillegg kan vi hjelpe hverandre, støtte og utvikle oss sammen. Rallylydighet er en hundesport som passer for alle raser. Det er svært liten belastning, i forhold til f.eks. agility, men har samtidig masse variasjon og mange morsomme øvelser. Her kan man bare bli med for å ha noe gøy å gjøre med hunden sin, få en litt mer lydig og fokusert hund, eller trene mer målrettet mot f.eks. å konkurrere. Jeg håper flere vil finne veien til treningene våre på Torpomoen, slik at enda flere kan få øynene opp for denne morsomme hundesporten.

Tlf: 47289128   Mail: ag@hallingdalhundeklubb.no

Liss Hansen

Gruppeleder Rallylydighet

Jeg har drevet med hund i over 30 år.Mest utstilling og avl. Men de to siste årene har jeg fått øynene opp for Rally lydighet. Pr i dag har jeg Irsk ulvehund, Spansk Galgo og Border Collie. Galgo og Ulvehund blir mest brukt til utstilling og avl. BC blir for det meste brukt til Rally Lydighet. Startet første stevnet for 1 år siden og går nå i kl 2.Det meste i mitt daglige liv dreier seg om hund og hundetrening. Målet med Rally treningen er å få med så mange som mulig til å komme på treningene å ha det gøy med hund. Der støtter og hjelper vi hverandre for å få en fin positiv trening. Rally passer for alle raser, så håpet er at mange vil få øynene opp for denne fine hundesporten.

Tlf: 97548270 Mail: rally@hallingdalhundeklubb.no

Silje Madelen Holst

Gruppeleder utstilling

Silje har drevet aktivt med utstilling siden 2015. Hun har fire pomeranian og en rottweiler som hun har stilt endel. Hun har fokus på at utstilling skal være gøy både for hund å eier og at hunden er like mye verdt uansett premiering!