Rune Langård

Leder

Jeg har hatt hund i ca 14 år, har nå min tredje border collie, Pippi. Har hatt to hunder i Elite/FCI 3 og en med opprykk til kl 3, konkurrerer med Pippi i kl 3 pr i dag. LP er min store lidenskap, elsker å trene på de små detaljer som plutselig utgjør en stor forskjell. Pippi og jeg har deltatt på rekrutt/talentsamling ved to anledninger, og fått lov til å representere Norge i uoffisiell landskamp mot Sverige.

Eva Trasti

Kasserer

Eva bor i Ål i Hallingdal og har hatt Beagle, Collie, Cocker Spaniel og tre Border Collier. Eva har erfaring fra konkurranselydighet på landslagsnivå med Border Collien Lord. Hun og Lord elsket all aktivitet og startet også i rallylydighet og bruks (rundering). Ekvipasjen forsøkte seg også på smeller. Lord er pensjonist og trives med det. Eva trener nå sin ett år gamle Border Collie, Lotta, målet er at de skal ha en førstepremie på høyeste nivå i lydighet og konkurrere i bruks, spor. Som vinteraktivitet vil Eva og Lotta trene smeller.

Silje Madelen Holst

Styremedlem

Jeg er 23 år gammel har gått på folkehøyskole med hundekjøring og friluftsliv. Har også jobbet som handler innen hundekjøring i 1år. Jeg har nå en rottweiler og tre pomeranian. Vi driver med utstilling, bruks, agility og rallylydighet som vi trener for moro skyld. Driver aktivt med utstilling med rottweilern min Arya

Liss Hansen

Styremedlem

Liss bor på Gol. Hun har irsk ulvehund, border collie og spansk galgo. Hun driver med utstilling og lydighet.

Birgit Rustberggård

Styremedlem

Jeg heter Birgit og er fra Gol. Hobbyene mine er hund og korsang. Bruksschæfertispa Rica kom inn i livet mitt i 2011. Fra 2013 har vi trent agility sammen. Det er ikke noe mål for meg å konkurrere. Agility er mer glede og trim for meg, og Rica får brukt hodet sitt og det er bra for henne. Årene jeg har vært med Hallingdal Hundeklubb har jeg fått lære mye om hund! Det har blitt mange agilitykurs og treninger. Jeg har gått 3 kurs i rundering og trent litt. Det å møte treningsvenner i skogen, og trene rundering en hel dag er fantastisk gøy.

Jeg kan trygt anbefale andre å melde seg inn i Hallingdal Hundeklubb, og bli med på ulike aktiviteter, kurs og treninger.

Ingunn Håverstad

Vara

Mitt navn er Ingunn Håverstad, en 72-modell fra det blide Sørland. Jeg har sittet i styret noen år, men er nå vara på grunn av en hektisk hverdag med 2 unger, en mann, 2 hunder og 2 hester. Jeg har også erfaring fra styreverv i NITO, idrettslag og Geysir Islandshestforening (for tiden leder i sistnevnte). Har drevet med frivillig arbeid med fosterhjem og omplassering av hunder da jeg bodde noen år i Bergen (Fant omplassering). Fra 2003-2010 eide og drev jeg dyrebutikk på Gol. For tiden har jeg to dansk svensk gårdshunder, mor og datter på henholdsvis 7 og 1,5 år. Vi har vært innom litt ulike aktiviteter som lydighet, spor, utstilling, smeller, agility og rallylydighet, med det er nok de to siste vi har trent mest. Vi har ingen store ambisjoner, men er godt fornøyd om vi får med oss ett par konkurranser i året. Det viktigste er å ha gode aktiviteter som både hund og eier trives med, slik at vi kan utvikle forholdet og samspillet vårt. Vi skal ha det gøy sammen

Valgkomité

Leder: Line Cristin Holst

Medlem: Gunn Eva Østdahl

Medlem: Janne Helgestad

Møte- og eller stemmerett har:
Alle medlemmer av klubben som har betalt kontingenten for det år årsmøtet avholdes.
Med medlem forstås kun person med gyldig medlemskap dvs. betalt kontingent.
Ved valg hvor det ikke er fremmet forslag til konkurrerende kandidater kan skriftlig avstemning ikke kreves.