Rune Langård

Leder

Jeg har hatt hund i ca 16 år, har nå min fjerde border collie, Chaos. Har hatt to hunder i Elite/FCI 3 (Lady og Pippi) og en med opprykk til kl 3 (Akersborg Hera). Chaos kom til verden 25/01-21, så pr i dag øver vi på alt en valp/unghund skal igjennom. Vi leker oss igjennom hverdagen, men leken har en mening. Målet vårt er konkurranse lydighet, som er min store lidenskap, elsker å trene på de små detaljer som plutselig utgjør en stor forskjell.

Eva Trasti

Kasserer

Eva bor i Ål i Hallingdal og har hatt Beagle, Collie, Cocker Spaniel og tre Border Collier. Eva har erfaring fra konkurranselydighet på landslagsnivå med Border Collien Lord. Hun og Lord elsket all aktivitet og startet også i rallylydighet og bruks (rundering). Ekvipasjen forsøkte seg også på smeller. Eva trener nå sin ett år gamle Border Collie, Lotta, målet er at de skal ha en førstepremie på høyeste nivå i lydighet og konkurrere i bruks, spor. Som vinteraktivitet vil Eva og Lotta trene smeller.

Silje Madelen Holst

Nestleder

Jeg er 27 år gammel har gått på folkehøyskole med hundekjøring og friluftsliv. Har også jobbet som handler innen hundekjøring i 1år. Jeg har nå en malinois og tre pomeranian. Vi driver med bruks, agility, rallylydighet og trener aktivt med NRH.

Liss Hansen

Styremedlem

Liss bor på Gol. Hun har irsk ulvehund, border collie og spansk galgo. Hun driver med utstilling og lydighet.

Karianne Østdahl

Styremedlem

Bor på Gol og er en 1971-modell. Har tidligere jobbet mange år i dyrebutikken på Gol (Blomstereng Zoo), men jobber nå på Vinmonopolet. Jeg er en lykkelig eier av en Toller Retriever på 2 år - en familiehund. Dette er min første hund i voksen alder, men i mine barndoms år hadde vi alltid 'en eller flere hunder: flest Schaferhunder men også noen mindre raser som Am. Cocker Spaniel og Buhund/Lundehund-blanding. Hobby og fritidsaktivitet har tidligere vært hest og ridning, men nå for tiden er det bare hund og hundetrening som fyller fritiden. Min interesse har størst fokus mot lydighetstrening. Svært gøy med denne "LP-terpingen". Viktig er også her å jobbe med samspill og kontakt med hunden, for å oppnå framgang og resultater i øvelser. Har nå også lyst til å utvikle oss med kunnskap om rallylydighet. Gøy med hund!

Ingunn Håverstad

Vara

Mitt navn er Ingunn Håverstad, en 72-modell fra det blide Sørland. Jeg har sittet i styret noen år, men er nå vara på grunn av en hektisk hverdag med 2 unger, en mann, 2 hunder og 2 hester. Jeg har også erfaring fra styreverv i NITO, idrettslag og Geysir Islandshestforening (for tiden leder i sistnevnte). Har drevet med frivillig arbeid med fosterhjem og omplassering av hunder da jeg bodde noen år i Bergen (Fant omplassering). Fra 2003-2010 eide og drev jeg dyrebutikk på Gol. For tiden har jeg to dansk svensk gårdshunder, mor og datter som er født i 2011 og 2017. Vi har vært innom litt ulike aktiviteter som lydighet, spor, utstilling, smeller, agility og rallylydighet, med det er nok de to siste vi har trent mest. Vi har ingen store ambisjoner, men er godt fornøyd om vi får med oss ett par konkurranser i året. Det viktigste er å ha gode aktiviteter som både hund og eier trives med, slik at vi kan utvikle forholdet og samspillet vårt. Vi skal ha det gøy sammen

Valgkomité

Leder: Line Cristin Holst

Medlem: Pål Rune Jensen

Medlem: Helge Halbjørhus

Møte- og eller stemmerett har:
Alle medlemmer av klubben som har betalt kontingenten for det år årsmøtet avholdes.
Med medlem forstås kun person med gyldig medlemskap dvs. betalt kontingent.
Ved valg hvor det ikke er fremmet forslag til konkurrerende kandidater kan skriftlig avstemning ikke kreves.

Lover for HHK finner du her